Göteborg open x Elinnebandy är livet

Publicerad: 5/10, 2023

Iår kommer tävlingen Göteborg Open gå av stapeln 24-26 november och i samband med årets upplaga kommer projektet Elinnebandy är Livet att samla alla aktiva föreningar i en konferens fredagen den 24 november kl. 17:00. Målet med konferensen är att få en god samverkan mellan aktiva föreningar i Sverige där vi kan diskutera projektet, inkluderingsprocessen och material tillsammans.  

Projektet Elinnebandy är Livet värnar mycket om de aktiva föreningarna och vill se att dessa fortsätter leva kvar och utvecklas i samband med att nya föreningar kommer till. Vi ser det därför viktigt att ta kunskap från redan aktiva föreningar i nystartandet av andra föreningar samt att vi i projektet kan hjälpa till med bland annat marknadsföring och utvecklingen av idrotten hos föreningarna.  

Under konferensen kommer föreningarna att få möjligheten till att lära känna projektets anställda, Emilia och Johanna, samt att få ta del av projektets vision. De kommer vara en viktig del i utvecklingen av projektet och därför kommer stor vikt läggas vid diskussion om just detta. Vi kommer även få ta del utan hur föreningen KF Heros och Gävleborgs Innebandyförbund jobbat tillsammans i utvecklingen av Elinnebandy i Gävle. Utöver det kommer vi även att få träffa Jonatan Pettersson – para ansvarig på Svenska Innebandyförbundet samt Anette på Agera som är leveransansvarig i Sverige.

Alla aktiva föreningar kommer att kontaktas gällande detta under vecka 40 och 41 för att bjudas in personligt samt att mail kommer att skickas med en skriftlig inbjudan till alla lag med mer information samt anmälningslänk. Projektet har även full förståelse för att alla lag i Sverige inte kommer att delta under Göteborg Open och vill därför erbjuda de lag som inte ska vara med på plats möjligheten att delta digitalt. På så sätt kan vi samla alla föreningar runt om i Sverige - även de som har en mindre verksamhet. Allt för att stärka samarbetet mellan föreningarna samt att vi alla ska kunna dra nytta av varandras erfarenheter och situationer. Mer information om dettta kommer i den personliga kontakten.  

Utöver konferensen kommer projektet även finnas på plats på mässan i samband med Göteborg Open. Där kan du komma förbi och lära dig mer om projektet och elinnebandy samt lära känna projektets anställda. Vi hoppas att vi ses där!

Mer information om Göteborg Open finner du på deras hemsida: https://www.goteborgopen.hemsida.eu/

Se alla nyheter »